• Verkossa vuodesta 1999
  • Nopeat toimitukset
2

Tietoa yrityksestä

Nordicinkin edeltäjä, PRINT IT, sai alkunsa vuonna 1998 kouluprojektina nuorten yrittäjyyttä tukevan ruotsalaisen ohjelman (http://www.ungforetagsamhet.se) puitteissa. Perustajia olivat Marcus Thomasson, Marcello Vega sekä Kristian Magnusson. Liikeideana oli myydä mustepatruunoihin täytettävää mustetta.

Yritys sai vuonna 1999 palkinnon parhaasta nuorten yrityksestä ja -tuotteesta Kronobergin läänissä. Yritys palkittiin myös silloisen teollisuusliiton (ruotsalaisen elinkeinoelämän) myöntämällä nuorten yritysten ympäristöpalkinnolla. 

Vuonna 2000 yhtiö muutettiin kokonaan Marcus Thomassonin omistamaksi osakeyhtiöksi.

Vuodet 2000-2006 Marcus Thomasson vei yksin yritystä eteenpäin. Vuoden 2006 lopussa yrityksellä oli noin 32000 asiakasta ja liikevaihto noin 8 miljoonaa kruunua vuodessa. Periodin aikana, yritys on saanut kunnianosoituksia tuotteistaan, sekä pieniä palkintoja muun muassa lehdiltä: Allt om PC, Aftonbladet, sekä TV-ohjelmasta PLUS SVT:llä.

Vuonna 2007 JS DATA AB osti PRINT IT AB:n. Omistajina ovat Marcus Thomasson, Sara Jonsson, Robert Surbevski sekä Calle Johansson.

Keväällä 2010 yrityksellä on 85000 asiakasta Ruotsissa, ja tyytyväisten asiakkaiden määrä jatkaa kasvuaan joka kuukausi.

Vuonna 2011 NordicInk palkittiin Vuoden verkkokauppa (Årets e-handlare) –palkinnolla kategoriassa: Musteet ja laservärit. Kiitämme kaikkia asiakkaita näistä hienoista kunnianosoituksista. Samana vuonna NordicInk liittyi Nordic E-commerce Group:iin, johon myös verkkokaupat www.nordicfeel.se sekä www.petsonline.se kuuluvat. Vuonna 2012 NordicInk palkittiin uudelleen Vuoden Verkkokaupaksi kategoriassa: Musteet ja laservärit. Nykyään NordicInkillä on yli 160 000 tyytyväistä asiakasta.

NordicInk pyrkii tarjoamaan asiakkailleen nopean toimitusajan, laajan valikoiman yhteensopivia- sekä alkuperäistuotteita ja halvimman mahdollisen hinnan.

Keväällä 2016 avasimme uuden kaupan Norjaan, nordicink.no. Nyt myös Norjalaiset ystävämme saavat tilattua edullisia musteita sekä värikasetteja.

Sähköposti: info@nordicink.fi

Tervetuloa Nordicinkiin!

NordicInk 
Box 230 27
750 23 Uppsala
Sweden

Y-tunnus:556712-5777

+ Lue lisää
Musteet ja mustekasetit3D-tulostinToimistoElektroniikkaValaisimetHPCANONEPSONLEXMARKBROTHERSAMSUNGDELLOKIRICOHXEROX3D-tulostimet ja tarvikkeetFilamenttiResin3D-tulostinLisävarusteet 3D-tulostinPLA-filamenttiPETG-filamenttiABS-filamenttiNylonfilamenttiPuufilamenttiPP-filamenttiMetallifilamenttiFLEX-filamenttiPLA PRO-/PLA+ -filamentitPVA HT -filamenttiUV-resinWater Washable ResinToimistotarvikkeetTulostuspaperitTulostimetKeittiö ja siivousErgonomiaLehtiöt ja paperitLaminointiKirjekuoret ja pakkausMuovitaskutEtiketit ja merkkausnauhatKynät ja piirustustarvikkeetKansiot ja kansiohakemistotTarvikkeita työpöydälleTietokoneen puhdistusLomakkeetMinilaskinTeippiLiimatPost-itJätesäkkiPöytätelineKirjekoriNitoja ja niititPaperiliitin ja kuminauhaSakset ja leikkuriKorjausneste ja korjausteippiRei'itinLehtikansioKirjoitusalustaErgonomiaValkotauluValokuvapaperitKopiopaperiErikoispaperitLasertulostimetTarrakirjoittimetDesinfiointiTiskausHygieniapaperitTarjoiluLäppäritelineetNäppäimistöt ja hiiretIstuintyynyt ja jalkatuetYksityisyys ja turvallisuusMuut apuvälineetLisävarusteet matkapuhelimiinTietokonetarvikkeetTablettitarvikkeetKuulokkeet ja kaiuttimetKaapelitParistot ja laturitKännykkäkotelot ja kuoret iPhoneKännykkäkotelot ja kuoret SamsungNäyttösuojuksetLaturit ja kaapelitMuistikortitTelineetHandsfreeFM-lähetinKännykän puhdistusStyluskynäTietokoneen hiiretTietokonelaukutNäppäimistötKiintolevyUSB-muistitUSB-liittimetHeadsetGamingLaturitTietokoneen puhdistusWeb-kameratKuoret ja kotelotTabletin puhdistusLaturit & kaapelitMuistikortitNäppäimistötPidikkeetStyluskynäIn-ear kuulokkeetOn-ear kuulokkeet (keskikokoiset)Over-ear kuulokkeet (suuret)Urheilu ja liikuntaLangattomat kuulokkeetLasten kuulokkeetLangaton kaiutinPC-kaiuttimetKuvaSoundDataVirtaLaturit ja aurinkokennotAdapterit ja muuntimetPalovaroittimetLamputMuut lamputUlkovalaistusSisävalaistusLED-lamputHalogeeni-lamputHehkulamputTyövalaisimenPolkupyörän valotAurinkokennovalaistusKevyet SilmukatJulkisivun valaistusPuutarhan valaistusKattovalaisimet