• Verkossa vuodesta 1999
  • Nopeat toimitukset
2

Elektroniikka

Jotkin kaikkien aikojen parhaista keksinnöistä liittyvät elektroniikkaan. Mitä me olisimme esimerkiksi ilman älypuhelimia? Täältä löydät kaikki matkapuhelintarvikkeet, kaapelit ja kuulokkeet, joita tarvitset nauttiaksesi elämästä täysillä. Meillä on sekä in-ear- että on-ear-kuulokkeita tunnetuilta merkeiltä kuten Champion, DeFunc ja Koss. Jos tarvitset tietokonetarvikkeita, kuten langattoman hiiren tai tietokonelaukun, olet tullut oikeaan paikkaan. Täydennä hankintasi ergonomisilla apuvälineillä, jotka ovat hyväksi vartalolle.

Elektroniikkaa kaikkiin tilanteisiin

Nordicinkissä on paljon elektroniikkaa, jolla saa elämään lisää vauhtia. Laajasta valikoimastamme löydät monia käteviä tarvikkeita, kuten matkapuhelinten kuoria ja latureita, useita erilaisia kuulokkeita, jatkohaaroittimia, nappiparistoja ja tavallisia AAA-paristoja, Lightning-kaapeleita ja varavirtalähteitä. Jos et ole vielä tutustunut langattomiin kuulokkeisiin, sinun on ehdottomasti kokeiltava niitä. Ne ovat todella kätevät varsinkin urheiltaessa ja ulkona liikuttaessa, kun johto ei häiritse eikä mene solmuun. Valittavana on in-ear- ja on-ear-kuulokkeita ja kuulokemikrofoneja sekä lasten kuulokkeita, joissa on sisäänrakennettu äänenvoimakkuuden rajoitin. Saatavana on sekä langattomia että johdollisia kuulokkeita. Muista myös suojata matkapuhelimesi ja tablettisi kotelolla, kuorella ja näyttösuojuksella. Meiltä saat suositut tarvikkeet kaikilta suurimmilta valmistajilta kuten Applelta, Samsungilta, Deltacolta ja Belkiniltä. Elektroniikan kehitys on vaikuttavaa. Langattomista ja optisista tietokoneen hiiristä on tullut tavallisia, emmekä enää vaihtaisi niitä langallisiin versioihin. Sen sijaan pidämme siitä, että tietokonelaukussa on enemmän tilaa kätevälle näppäimistölle ja muille näppärille elektroniikkatarvikkeille. Muista kuitenkin huomioida oma kehosi, kun istut tietokoneen ääressä. Meillä on useita hyviä apuvälineitä ja tarvikkeita ergonomiasta kiinnostuneille. Kokeile esimerkiksi rannetukea tai langatonta hiirtä, niin kivut kehossa vähenevät. Jos haluat panostaa ergonomiaan kunnolla, suosittelemme huippuhienoa Contour RollerMouse Pro3 -hiiriohjainta. Sen ylellisempää tuotetta ei meille toimistorotille ole!
Musteet ja mustekasetitToimistoElektroniikkaValaisimetMusteet ja laserväritHPCANONEPSONLEXMARKBROTHERSAMSUNGDELLOKIRICOHXEROXToimistotarvikkeetTulostuspaperitTulostimetKeittiö ja siivousLehtiöt ja paperitTietokoneen puhdistusKirjekuoret ja pakkausMuovitaskutEtiketit ja merkkausnauhatKynät ja piirustustarvikkeetKansiot ja kansiohakemistotTarvikkeita työpöydälleLaminointiLomakkeetMinilaskinTeippiLiimatPost-itJätesäkkiPöytätelineKirjekoriNitoja ja niititPaperiliitin ja kuminauhaSakset ja leikkuriKorjausneste ja korjausteippiRei'itinLehtikansioKirjoitusalustaErgonomiaValkotauluValokuvapaperitKopiopaperiErikoispaperit3D-tulostinTarrakirjoittimetTarjoiluTiskausHygieniapaperitDesinfiointiLisävarusteet matkapuhelimiinTietokonetarvikkeetTablettitarvikkeetKuulokkeet ja kaiuttimetKaapelitParistot ja laturitKännykkäkotelot ja kuoret iPhoneKännykkäkotelot ja kuoret SamsungNäyttösuojuksetLaturit ja kaapelitMuistikortitTelineetHandsfreeFM-lähetinKännykän puhdistusStyluskynäTietokoneen hiiretTietokonelaukutNäppäimistötKiintolevyUSB-muistitUSB-liittimetHeadsetGamingLaturitTietokoneen puhdistusWeb-kameratKuoret ja kotelotTabletin puhdistusLaturit & kaapelitMuistikortitNäppäimistötPidikkeetStyluskynäIn-ear kuulokkeetOn-ear kuulokkeet (keskikokoiset)Over-ear kuulokkeet (suuret)Urheilu ja liikuntaLangattomat kuulokkeetLasten kuulokkeetLangaton kaiutinPC-kaiuttimetKuvaSoundDataVirtaLaturit ja aurinkokennotAdapterit ja muuntimetPalovaroittimetLamputMuut lamputLED-lamputHalogeeni-lamputHehkulamputTyövalaisimen