• Verkossa vuodesta 1999
  • Nopeat toimitukset
2

Lamput

Lamppuja on monenlaisia ja joskus voi olla vaikea tietää, mitä valita. Siksi olemme kehittäneet suodattimen, joka helpottaa oikean vaihtoehdon löytämistä. Minkä lampun tarvitset tänään? Valikoimastamme löydät kaiken loisteputkista, hehkulampuista ja halogeenilampuista LED- ja pienloisteputkiin. Klikkaa sinulle sopivaa kategoriaa, niin näet suodattimen ja voit sen avulla etsiä tarvitsemasi lamput.

Valaistus

Onko oikeanlainen valaistus sinulle tärkeä? Haluatko tehdä työsi tilassa kuin tilassa mahdollisimman tehokkaasti? Varmasti haluat myös, että kauniit sisustuselementtisi ja upeat kotisi yksityiskohdat näkyvät juuri niin upeina, kuin ne on tarkoitettu? Ratkaisu on oikeanlainen valaistus. Olivatpa lampputarpeesi pienikantaisia halogeeneja, erikoiskantaisia ledejä tai pitkäkestoisia energiansäästölamppuja, löydät helppokäyttöisestä tietokannastamme varmasti juuri oikean mallin, kun tavoitteenasi on luoda kotiin upea valaistus. Kätevän hakutoimintomme ansiosta voit valikoida lampun kannan, muodon ja valaistuksen kirkkauden löytääksesi parhaan mahdollisen valaisimen. Laadukkaat tuotteemme takaavat tuhansien tuntien paloajan, juuri sopivan kirkkauden ja valon pehmeyden. Erikoislamppujen listaltamme löydät sopivat valaisimet esimerkiksi kasveille, kodinkoneisiin ja tarvittaessa matalammalla jännitteellä. Sivuiltamme löydät myös erilaiset sensorivalaisimet ulkokäyttöön, hauskat moniväriset valonauhat sisälle ja sytyttimet loisteputkiin. Energiansäästölampuista ja kompakteista loisteputkista tarjoamme kymmenien mallien valikoiman tutuilta ja luotetuilta merkeiltä, kuten Osramilta ja Airamilta. Internetkauppamme on aina auki sinulle, ja kysymysten yllättäessä asiakaspalvelumme vastaa mielellään pikimmiten. Tilatessasi näet aina tuotteen kohdalta, onko sitä varastossa ja kuinka nopeasti toimitamme sen perille. Tiedämme, että valaisimia valittaessa on erittäin tärkeää tietää tuotteen kaikki tiedot, joten olemme laittaneet ne selkeästi näkyviin jokaisen tuotteen kohdalle.

Musteet ja mustekasetitToimistoElektroniikkaValaisimetMusteet ja laserväritHPCANONEPSONLEXMARKBROTHERSAMSUNGDELLOKIRICOHXEROXToimistotarvikkeetTulostuspaperitTulostimetKeittiö ja siivousLehtiöt ja paperitTietokoneen puhdistusKirjekuoret ja pakkausMuovitaskutEtiketit ja merkkausnauhatKynät ja piirustustarvikkeetKansiot ja kansiohakemistotTarvikkeita työpöydälleLaminointiLomakkeetMinilaskinTeippiLiimatPost-itJätesäkkiPöytätelineKirjekoriNitoja ja niititPaperiliitin ja kuminauhaSakset ja leikkuriKorjausneste ja korjausteippiRei'itinLehtikansioKirjoitusalustaErgonomiaValkotauluValokuvapaperitKopiopaperiErikoispaperit3D-tulostinTarrakirjoittimetTarjoiluTiskausHygieniapaperitDesinfiointiLisävarusteet matkapuhelimiinTietokonetarvikkeetTablettitarvikkeetKuulokkeet ja kaiuttimetKaapelitParistot ja laturitKännykkäkotelot ja kuoret iPhoneKännykkäkotelot ja kuoret SamsungNäyttösuojuksetLaturit ja kaapelitMuistikortitTelineetHandsfreeFM-lähetinKännykän puhdistusStyluskynäTietokoneen hiiretTietokonelaukutNäppäimistötKiintolevyUSB-muistitUSB-liittimetHeadsetGamingLaturitTietokoneen puhdistusWeb-kameratKuoret ja kotelotTabletin puhdistusLaturit & kaapelitMuistikortitNäppäimistötPidikkeetStyluskynäIn-ear kuulokkeetOn-ear kuulokkeet (keskikokoiset)Over-ear kuulokkeet (suuret)Urheilu ja liikuntaLangattomat kuulokkeetLasten kuulokkeetLangaton kaiutinPC-kaiuttimetKuvaSoundDataVirtaLaturit ja aurinkokennotAdapterit ja muuntimetPalovaroittimetLamputMuut lamputLED-lamputHalogeeni-lamputHehkulamputTyövalaisimen