Champion powerbank 5000 mAh 2,1 A

CHPB050:ssa on 5000 mAh virtaa, joten se riittää noin kolmeen iPhone 6:n latauskertaan. Voit tietenkin ladata myös tablettisi, mp3/mp4-soittimesi tai jonkin muun laitteen, joka tukee USB-latausta (erilaiset liittimet eivät tule mukana). Näet helposti powerbankin jäljellä oleva virran, sillä se on varustettu neljällä LED-valolla. Jokainen lamppu vastaa 25%, eli kolmen lampun palaminen tarkoittaa, että virtaa on jäljellä 75%. Kun powerbankin akku alkaa olla vähissä, lataat sen helposti mukana tulevalla USB-johdolla liittämällä sen sopivaan virtalähteeseen.

Asiallisen ja tyylikkään muotoilunsa ansiosta voit ottaa sen mukaan kaikkialle. Laita se vain laukkuusi tai takintaskuusi, kun lähdet kotoa, niin voit tuntea olosi huolettomaksi, vaikka puhelimestasi olisi akku loppumassa. Laturissa on yksi 1x2A ulostulo, joka sopii erinomaisesti jopa hieman vaativimmille tuotteille, kuten iPadeille ja tableteille.


Erityispiirteet:
1. Nopea lataus, alhainen virrankulutus ja pitkäkestoinen vaikutus.
2. Turvallinen ja luotettava: Kehittyneen ylijännitesuojauksen ansiosta vältyt ylilataamiselta, syväpurkautumiselta tai oikosuluilta.
3. Laaja yhteensopivuus: Yhteensopiva monien matkapuhelinten, MP3/MP4-soittimien ja muiden digitaalisten laitteiden kanssa.
4 Akun latauskerrat: > 500

Tekniset tiedot:
Kapasiteetti: 5000mAh
Sisääntulo: DC 5.0V/1A
Ulostulo: DC 5 .0V/2.1A
Mitat: L: 4 cm K: 9 cm S: 2 cm, paino: 120 g