• Verkossa vuodesta 1999
  • Nopeat toimitukset
2

HD Webcam C270 • LOGITECH • 960-000582

Tuotenumero: 960-000582
Valmistajan tuotenro: 960-001063
227,17€
Varastossa
HD Webcam C270
Webbikamera HD-laatuisiin videopuheluihin. Toimii useimpien pikaviestiohjelmien kanssa. Sisäinen taustamelua suodattava mikrofoni. Automaattinen valaistuksen korjaus.

Lisätietoja

HD Webcam C270
Webbikamera, jolla on yksinkertaista soittaa videopuheluita HD-laadulla (720p). Toimii Skype-™, Windows Live™ Messenger-, Yahoo!® Messenger- ja muiden yleisten pikaviestiohjelmien kanssa. Sisäinen, melua suodattava mikrofoni. Nauti selkeistä keskusteluista ilman ärsyttävää taustamelua. Kun soitat videopuhelun heikossa valaistuksessa, kamera mukautuu älykkäästi tuottaakseen parhaan mahdollisen kuvanlaadun. Logitech Fluid Crystal™ -tekniikka tuottaa tasaisen videokuvalaadun, runsaat värit ja selkeät äänet arjen tilanteissa. 2 vuoden takuu.
Sisältää:
*Webbikamera ja 1,5 m johto
*Käyttöohjeet

Tiedot

Tekniset tiedot
Tuotekuvaus: Logitech HD Webcam C270 - web-kamera
Tuotetyyppi: Web-kamera
Liitäntätekniikka: johto
Sijainti: Länsi-Eurooppa
Kamera: Väri
Liitännät: Hi-Speed USB
Audiotuki: Kyllä: sisäänrakennettu mikrofoni
Ominaisuudet: USB 2.0-yhteensopiva, RightLight-tekniikka, RightSound-tekniikka, Skype-yhteensopiva, snap-shot-painike
Mukana tulevat johdot: 1 x USB-johto - 1.5 m
Järjestelmävaatimukset: Microsoft Windows 7,Microsoft Windows XP SP2 tai uudempi, Microsoft Windows Vista
Valmistajan takuu: 2 vuoden takuu
Microsoft-sertifiointi Certified for Windows Vista
Musteet ja mustekasetitToimistoElektroniikkaValaisimet3D-tulostinMusteet ja laserväritHPCANONEPSONLEXMARKBROTHERSAMSUNGDELLOKIRICOHXEROXToimistotarvikkeetTulostuspaperitTulostimetKeittiö ja siivousErgonomiaLehtiöt ja paperitTietokoneen puhdistusKirjekuoret ja pakkausMuovitaskutEtiketit ja merkkausnauhatKynät ja piirustustarvikkeetKansiot ja kansiohakemistotTarvikkeita työpöydälleLaminointiLomakkeetMinilaskinTeippiLiimatPost-itJätesäkkiPöytätelineKirjekoriNitoja ja niititPaperiliitin ja kuminauhaSakset ja leikkuriKorjausneste ja korjausteippiRei'itinLehtikansioKirjoitusalustaErgonomiaValkotauluValokuvapaperitKopiopaperiErikoispaperitLasertulostimet3D-tulostinTarrakirjoittimetTarjoiluTiskausHygieniapaperitDesinfiointiLäppäritelineetNäppäimistöt ja hiiretIstuintyynyt ja jalkatuetYksityisyys ja turvallisuusMuut apuvälineetLisävarusteet matkapuhelimiinTietokonetarvikkeetTablettitarvikkeetKuulokkeet ja kaiuttimetKaapelitParistot ja laturitKännykkäkotelot ja kuoret iPhoneKännykkäkotelot ja kuoret SamsungNäyttösuojuksetLaturit ja kaapelitMuistikortitTelineetHandsfreeFM-lähetinKännykän puhdistusStyluskynäTietokoneen hiiretTietokonelaukutNäppäimistötKiintolevyUSB-muistitUSB-liittimetHeadsetGamingLaturitTulostimetTietokoneen puhdistusWeb-kameratKuoret ja kotelotTabletin puhdistusLaturit & kaapelitMuistikortitNäppäimistötPidikkeetStyluskynäIn-ear kuulokkeetOn-ear kuulokkeet (keskikokoiset)Over-ear kuulokkeet (suuret)Urheilu ja liikuntaLangattomat kuulokkeetLasten kuulokkeetLangaton kaiutinPC-kaiuttimetKuvaSoundDataVirtaLaturit ja aurinkokennotAdapterit ja muuntimetPalovaroittimetLamputMuut lamputLED-lamputHalogeeni-lamputHehkulamputTyövalaisimenPolkupyörän valot3D-tulostimet ja tarvikkeetFilamenttResin3D-penABS-filamenttiPLA-filamenttiPLA PRO-/PLA+ -filamentitPETG-filamenttiMetallifilamenttiNylonfilamenttiHiilikuitufilamenttiPuufilamenttiASA-filamenttiPP-filamenttiPVA+-filamenttiPVA HT -filamenttiFLEX-filamenttiUV-resin