PROTEKTIT Bio Cover Galaxy S10 Roosa

PROTEKTIT by Elements on tanskalainen tuotemerkki. Nämä mobiililaitteiden kuoret on valmistettu biologisesti hajoavasta materiaalista, eli PBAT-biomuovista ja puukuiduista, joten ne kompostoituvat 100-prosenttisesti ja hajoavat biologisesti EU-standardin EN 13432 mukaisesti.

Biokuoret suojaavat laitteitasi tyylikkäästi. Lisäksi ne hajoavat biologisesti ja kompostoituvat jättämättä jälkeensä mitään myrkyllisiä jäänteitä. Kuori koostuu puukuiduista ja PBAT-biopolymeereistä, joten sen pinta on kestävä.

PROTEKTIT valmistetaan merta ajatellen. Merien pelastamiseksi tarvitaan paljon työtä, mutta suunta on oikea – ja kaikki voivat tehdä jotain. Joka vuosi koko maailmassa ostetaan noin miljardi uutta mobiililaitetta. Niiden elinikä on keskimäärin 20 vuotta. Lisäksi ostetaan varusteita, joiden elinikä jää lyhyemmäksi, joten niitä päätyy kaatopaikoille ja meriin.

Kuoremme ovat hajoavia. Ne eivät jätä jälkeensä mitään muoveja tai myrkkyjä. Siksi PROTEKTIT ei vaikuta meriin haitallisesti, joten voit ostaa näitä tuotteita hyvällä omallatunnolla. Ne auttavat pitämään meret muovittomina, koska ne hajoavat 90-prosenttisesti vain 90 päivässä. Lisäksi kuorien pakkaukset kompostoituvat.

Ja tietysti kuori on valmistettu suojaamaan mobiililaitettasi. Laite suojataan joka suunnasta, joten sinun ei tarvitse olla huolissaan siitä tai ympäristöstä.

Yhteenveto:
- Pieni ja tyylikäs mobiililaitteen kuori
- 100-prosenttisesti biologisesti hajoava
- Suojaa joka suunnasta
- Biomuovimateriaali hajoaa biologisesti 100-prosenttisesti.
- Kompostoituva FSC-merkitty pakkaus ei sisällä muovia.
- Mukautettu Samsung Galaxy S10 -mallille.


Tule mukaan ympäristöystävälliselle matkalle!