Kolmen vuoden takuu

Koskee kaikkia mustepatruunoita sekä värikasetteja.

Nopea toimitus

Varastostamme löytyvien tuotteiden tilaukset lähetetään samana päivänä klo 17.00 asti.

Oma tili

Tiedot lempituotteistasi sekä aiemmin ostamistasi tuotteista koottuna samaan paikkaan.


Älä maksa turhasta!

Kun teet ostoksesi NordicInk:ssä, saat mustepatruunat, värikasetit, tulostinmusteet sekä konttoritarvikkeet halpaan hintaan. Asiointi kanssamme on nopeaa, turvallista ja helppoa. Voit itse valita sinulle sopivimman maksutavan. Vaihtoehtoina ovat maksu laskulla, luottokortilla, suoramaksuna tai osamaksuna.

Uutena asiakkaana voit tilata yhteensopivan mustepatruunan ilman ylimääräisiä kustannuksia tiettyihin tulostinmalleihin.


 

SAMSUNG

Alle on listattu kaikki printterit alkaen: SAMSUNG

Mustpatruunoita & laserkasetteja ...

Mikään ei ole inhottavampaa kuin et pysty tulostamaan dokumenttia tai kuvaa, kun sitä todella tarvitset. Alkaako muste loppumaan Samsung tulostimestasi. Hanki puskurivarastoosi mustepatruunat ja laserkasetit, jotta kaikki sujuu ongelmitta, kun niiden vaihto on ajankohtainen.

Nordicink tarjoaa markkinoiden laajimman valikoiman mustepatruunoita ja laserkasetteja kaikkiin suurimpiin merkkeihin kuten Samsung. Nordicinkiltä löydät kaikki hintantansa arvoisista alkuperäisistä maahantuomiimme yhteensopiviin tuotteisiin. Etsi alta ja löydä laserkasetti tai mustepatruuna Samsung tulostimeesi.

Lue Lisää
Vaihda tuotemerkkiä

0-9

C

M

S

X


 

Mustepatruunat, värikasetit sekä paljon muuta konttoriisi

Miksi maksaisit liikaa? Saat mustepatruunat alkuperäistuotteina tai yhteensopivina tuotteina markkinoiden parhaaseen ja halvimpaan hintaan. Näin säästät aikaa ja rahaa!

 

 

   

 

 

NordicInk:in asiakaspalvelu

 

info@nordicink.fi