Kolmen vuoden takuu

Koskee kaikkia mustepatruunoita sekä värikasetteja.

Nopea toimitus

Varastostamme löytyvien tuotteiden tilaukset lähetetään samana päivänä klo 17.00 asti.

Oma tili

Tiedot lempituotteistasi sekä aiemmin ostamistasi tuotteista koottuna samaan paikkaan.


Älä maksa turhasta!

Kun teet ostoksesi NordicInk:ssä, saat mustepatruunat, värikasetit, tulostinmusteet sekä konttoritarvikkeet halpaan hintaan. Asiointi kanssamme on nopeaa, turvallista ja helppoa. Voit itse valita sinulle sopivimman maksutavan. Vaihtoehtoina ovat maksu laskulla, luottokortilla, suoramaksuna tai osamaksuna.

Uutena asiakkaana voit tilata yhteensopivan mustepatruunan ilman ylimääräisiä kustannuksia tiettyihin tulostinmalleihin.


 

DELL

Alle on listattu kaikki printterit alkaen: DELL

Sisält...

Mustepatruunat & lasekasetit Dell

Alkaako Dell tulostimestasi loppumaan muste? Valmistaudu musteen loppumiseen tutustumalla mustepatruunoihin ja laserkasetteihin jo etukäteen. Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin musteen loppuminen juuri silloin kun pitäisi tulostaa kuva tai muu tuloste.

Nordicink tarjoaa kattavan valikoiman värikasetteja ja mustepatruunoita kaikkiin suurimpiin merkkeihin. Nordicinkiltä löydät hintansa arvoisia alkuperäisiä tai omia maahantuomiamme tuotteita,  jotka ovat yhteensopivia Dell-malliisi. Alta voit etsiä tarvitsemasi mustepatruunan tai laserkasetin.

Lue Lisää
Vaihda tuotemerkkiä

J

M


 

Mustepatruunat, värikasetit sekä paljon muuta konttoriisi

Miksi maksaisit liikaa? Saat mustepatruunat alkuperäistuotteina tai yhteensopivina tuotteina markkinoiden parhaaseen ja halvimpaan hintaan. Näin säästät aikaa ja rahaa!

 

 

   

 

 

NordicInk:in asiakaspalvelu

 

info@nordicink.fi