Kolmen vuoden takuu

Koskee kaikkia mustepatruunoita sekä värikasetteja.

Nopea toimitus

Varastostamme löytyvien tuotteiden tilaukset lähetetään samana päivänä klo 17.00 asti.

Oma tili

Tiedot lempituotteistasi sekä aiemmin ostamistasi tuotteista koottuna samaan paikkaan.


Älä maksa turhasta!

Kun teet ostoksesi NordicInk:ssä, saat mustepatruunat, värikasetit, tulostinmusteet sekä konttoritarvikkeet halpaan hintaan. Asiointi kanssamme on nopeaa, turvallista ja helppoa. Voit itse valita sinulle sopivimman maksutavan. Vaihtoehtoina ovat maksu laskulla, luottokortilla, suoramaksuna tai osamaksuna.

Uutena asiakkaana voit tilata yhteensopivan mustepatruunan ilman ylimääräisiä kustannuksia tiettyihin tulostinmalleihin.


 

En löydä tulostintani.

Jos et löydä tulostintasi, voit etsiä sitä hakukenttämme kautta. Sivun yläosassa on hakukenttä, johon voit kirjoittaa tulostimesi mallin, esimerkiksi Pixma IP5300 tai Photosmart 7850. Kun klikkaat Etsi –painiketta tulee esiin tulostin, joka täsmää hakusanaasi.

Jos siitä huolimatta et löydä tulostintasi, voit tiedustella sitä meiltä klikkaamalla sivuston yläreunassa hakukentän yläpuolella olevaa valikkoa, ensin kohdasta Asiakaspalvelu, ja sen jälkeen kohdassa Ota meihin yhteyttä. 

Mitä tarkoittaa alkuperäistuote?

Alkuperäistuote on merkkituote, jota valmistaa niin sanottu OEM-valmistaja (Original Equipment Manufacturer). Esimerkkejä OEM-valmistajista ovat Canon, Epson, Brother, Samsung, HP(Hewlett-Packard) sekä Lexmark. Lyhyesti sanottuna, sellaiset yritykset jotka kehittävät ja myyvät itse omia tulostimiaan ovat OEM-yrityksiä, jolloin myös kaikki muut yrityksen valmistavat tuotteet ovat alkuperäisiä/OEM-tuotteita. OEM-valmistajat asettavat standardit tuotteilleen ja tarkentavat niiden laatuvaatimuksia sekä luotettavuutta. 

Mitä tarkoittaa yhteensopiva tuote?    

Yhteensopiva tuote on uusio- tai täytettävä tuote, joka on tarkoitettu korvaamaan OEM-tuotetta. Täytettävät tuotteet ovat tyhjiä mustepatruunoita sekä laservärikasetteja, jotka kerätään, huolletaan, täytetään uudelleen sekä varmistetaan laadultaan. Nämä tuotteet ovat erityisen hyvä ympäristöteko sillä ne vähentävät ympäristön kuormitusta. Yhteensopivat tuotteet on kehitetty, erityisesti täyttämään, tai jopa ylittämään korkeat laatu- sekä -luotettavuusvaatimukset, jotka OEM-valmistajat ovat asettaneet. Oikeastaan sana yhteensopiva tarkoittaa vain, että se on vaihtoehto usein kalliimmalle OEM-tuotteelle.

Miksi tulostin ei ilmoita, että patruuna on täynnä, vaikka asetin siihen uuden patruunan?

Uudelleen täytetyillä patruunoilla on patenttisuoja, minkä johdosta näitä osia ei voida kopioida.Tämä koskee myös sirua, joka pitää yllä tietoa mustetasosta patruunassa. Tästä syystä, se ilmoittaa, että täytetyt patruunat eivät ole täynnä vaikka ne sitä olisivatkin. Mustetason näyttö tulee pysymään muuttumattomana, näyttäen matalaa mustetasoa kunnes muste todella on loppunut. Musteen loppumisen huomaat kun tulosteista tulee haaleita.

Vahingoittavatko yhteensopivat patruunat tulostintani?

Eivät! Tuotteemme on valmistettu tarkimman valvonnan alaisuudessa.  Suorituskyky sekä luotettavuus ovat yhtäläiset, ellei korkeammat kuin alkuperäistuotteilla. Jos kuitenkin vastoin odotuksia tuotteessa ilmenee vikaa, tarjoamme korvaavan tuotteen tai täyden korvauksen sisäänottohintaan.

Kuinka yhteensopivien tuotteiden hinta voi olla niin edullinen?

Hinnoittelun ratkaisevat tekijät ovat valmistuskustannukset, sekä se, mikä on asianomaisen valmistajan voittomarginaali. OEM-valmistaja saa hyvin pienen tuoton (joissain tapauksissa ei mitään), kun hän myy tulostimiaan. Näin ollen, saavuttaakseen korkean tuoton täytyy valmistajan saada ansioita muualta.      Keskimäärin tulostimen omistaja kuluttaa vuodessa 200--1000 euron väliltä  käyttömateriaaleja riippuen tulostimen käytöstä.  Näin ollen, OEM-valmistaja tienaa runsaat 60-80%  voittoa jo pelkästään myymällä käyttömateriaaleja tulostimiin.  Jotta kauppa olisi tuottavaa, täytyy käyttömateriaalin hintojen olla niin korkeat, että ne peittävät tulostimien tappiot tai alhaisen tuoton.

Tavarantoimittajillamme, jotka valmistavat ainoastaan yhteensopivia käyttömateriaaleja omien patenttien alla ei ole samanlaista tuotto-ongelmaa kuin OEM-valmistajilla. Heidän tuotantonsa on hyvin kustannustehokasta ja laatu hyvin kontrolloitua, jonka ansiosta valmistusstandardit ovat korkeat suhteellisen matalaan hintaan. Satsaamalla paljon tutkimukseen ja kehittämiseen ei tarvitse tasapainotella saavuttaakseen tuottoa. Tästä syystä heidän tuotteidensa hinnat ovat alhaisemmat kuin vastaavanlaisen OEM-tuotteen.


 

Mustepatruunat, värikasetit sekä paljon muuta konttoriisi

Miksi maksaisit liikaa? Saat mustepatruunat alkuperäistuotteina tai yhteensopivina tuotteina markkinoiden parhaaseen ja halvimpaan hintaan. Näin säästät aikaa ja rahaa!

 

 

   

 

 

NordicInk:in asiakaspalvelu

 

info@nordicink.fi