Kolmen vuoden takuu

Koskee kaikkia mustepatruunoita sekä värikasetteja.

Nopea toimitus

Varastostamme löytyvien tuotteiden tilaukset lähetetään samana päivänä klo 17.00 asti.

Oma tili

Tiedot lempituotteistasi sekä aiemmin ostamistasi tuotteista koottuna samaan paikkaan.


Älä maksa turhasta!

Kun teet ostoksesi NordicInk:ssä, saat mustepatruunat, värikasetit, tulostinmusteet sekä konttoritarvikkeet halpaan hintaan. Asiointi kanssamme on nopeaa, turvallista ja helppoa. Voit itse valita sinulle sopivimman maksutavan. Vaihtoehtoina ovat maksu laskulla, luottokortilla, suoramaksuna tai osamaksuna.

Uutena asiakkaana voit tilata yhteensopivan mustepatruunan ilman ylimääräisiä kustannuksia tiettyihin tulostinmalleihin.


 

Turvallista ja yksinkertaista.
Ostosten tekeminen NordicInkissä on sekä turvallista, että joustavasti toteutettavissa.

Kolmen vuoden takuu
Tarjoamme kolmen vuoden takuun kaikille yhteensopiville tuotteille. Jos kuitenkin, odotusten vastaisesti, saat viallisen tuotteen, vaihdamme sen välittömästi.

Nopea toimitus
Jos tilaat varastossa olevan tuotteen ennen klo 17.00, lähetämme tilauksesi useimmiten samana päivänä.

Jos jonkun tilaamasi tuotteen toimitusaika on huomattavasti muita pidempi, voimme siinä tapauksessa jakaa tilauksesi osiin. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos jokin tuote on kiireellinen. Asiakkaana sinun ei koskaan tarvitse maksaa enempää kuin ne rahtikulut, mitkä on alunperin sovittu.

Oma tili
Asioidessasi NordicInkissä sinulle luodaan oma tili. Kun olet kirjautunut sisään, voit nähdä aiemmat tilauksesi, tallentamasi tiedot tulostimesta sekä tallennetuista tuotteista.
Näin ollen asiointisi hoituu niin vaivattomasti kuin mahdollista.

 

        


 

Mustepatruunat, värikasetit sekä paljon muuta konttoriisi

Miksi maksaisit liikaa? Saat mustepatruunat alkuperäistuotteina tai yhteensopivina tuotteina markkinoiden parhaaseen ja halvimpaan hintaan. Näin säästät aikaa ja rahaa!

 

 

   

 

 

NordicInk:in asiakaspalvelu

 

info@nordicink.fi