Kolmen vuoden takuu

Koskee kaikkia mustepatruunoita sekä värikasetteja.

Nopea toimitus

Varastostamme löytyvien tuotteiden tilaukset lähetetään samana päivänä klo 17.00 asti.

Oma tili

Tiedot lempituotteistasi sekä aiemmin ostamistasi tuotteista koottuna samaan paikkaan.


Älä maksa turhasta!

Kun teet ostoksesi NordicInk:ssä, saat mustepatruunat, värikasetit, tulostinmusteet sekä konttoritarvikkeet halpaan hintaan. Asiointi kanssamme on nopeaa, turvallista ja helppoa. Voit itse valita sinulle sopivimman maksutavan. Vaihtoehtoina ovat maksu laskulla, luottokortilla, suoramaksuna tai osamaksuna.

Uutena asiakkaana voit tilata yhteensopivan mustepatruunan ilman ylimääräisiä kustannuksia tiettyihin tulostinmalleihin.


 

Palkittu asiakaspalvelumme auttaa kaikissa kysymyksissä koskien tuotteita, tilauksia, palautuksia tai muuta vastaavaa. Voit ottaa meihin yhteyttä täyttämällä alla olevan yhteydenottolomakkeen lähettämällä sähköpostia tai Chat-palvelumme kautta.

Asiakaspalveluun saat yhteyden laittamalla sähköpostia osoitteeseen: info@nordicink.fi ruotsiksi tai englanniksi, lähetä viesti meille valitulla kielellä millä haluat vastauksen.

Lähetä kysymys

 

Asiakaspalvelumme vastaa kaikkiin toimitus-, tuote-, tai palautustiedusteluihin. Paras tapa ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, on useimmiten yhteydenottolomake, jonka löydät yläpuolelta.

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin arkisin klo 10:00 - 13:00 & 14:00 – 17:00 välisenä aikana.

Lounastauko 13:00-14:00

Sähköposti: info@nordicink.fi

Postiosoite:

NordicInk AB
Högsbyvägen 3
352 50 Växjö

Y-tunnus: 556692-5243

Sähköposti: info@nordicink.fi


 

Mustepatruunat, värikasetit sekä paljon muuta konttoriisi

Miksi maksaisit liikaa? Saat mustepatruunat alkuperäistuotteina tai yhteensopivina tuotteina markkinoiden parhaaseen ja halvimpaan hintaan. Näin säästät aikaa ja rahaa!

 

 

   

 

 

NordicInk:in asiakaspalvelu

 

info@nordicink.fi